Tel/fax: 0269-210082 (Învăţământ liceal) / Tel: 0269-214781 (Învăţământ primar şi gimnazial) Formularul 230
directiune@cnogsibiu.ro / secretariat@cnogsibiu.ro

Diseminarea reuniunii de proiect C3 – Erasmus CAREER

Elevii și profesorii participanți la cea de-a treia reuniune de proiect Erasmus+ CAREER au prezentat colegilor lor, elevi și profesori, detalii despre activitățile derulate în perioada 27 februarie – 5 martie în Roma, Italia. Activitatea de diseminare a avut loc în data de 16 martie 2023, în sala festivă a Colegiului.

 

Elevii Colegiului prezenți la activitatea de diseminare au aflat cu această ocazie care sunt obiectivele proiectului și activitățile derulate de la debutul acestuia.

 

Participanții la reuniunea găzduită de IISE Amaldi di Roma au prezentat evenimentele desfășurate de-a lungul săptămânii de proiect. Aceștia au evidențiat modul în care activitățile parcurse sub tema „Initiating training companies. Mock companies.” i-au ajutat să înțeleagă mai bine cerințele unei cariere de succes dacă ar fi să lucreze ca și ghizi de turism.

 

Materialul video de prezentare  realizat de eleva Diana Sinescu (11 F) poate fi urmărit la link-ul de mai jos:

Reuniunea de proiect a fost prezentată și la nivel nașional în Italia, ăn cadrul unui material video realizat de televiziunea RAI TV. Puteți urmări materialeul video mai jos:

 

Proiectul Erasmus+ C.A.R.E.E.R. (Adaptability to the labouR markEts with local, national and Eu background) cu nr. 2020-1-UK01-KA229-078953_2.  este finanțat din fonduri europene în cadrul Programului Erasmus KA2-Cooperare pentru inovare și schimb de bune practici.

 6,129 total views,  2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.