Tel/fax: 0269-210082 (Învăţământ liceal) / Tel: 0269-214781 (Învăţământ primar şi gimnazial) Formularul 230
directiune@cnogsibiu.ro / secretariat@cnogsibiu.ro

Atelier de consiliere în carieră în cadrul proiectului C.A.R.E.E.R. de Zilele Erasmus

Elevii din echipa Erasmus+ C.A.R.E.E.R. au participat în data de 14 octombrie 2021 la un atelier de consiliere în carieră organizat cu ocazia Zilelor Erasmus.

 

Atelierul a fost organizat de doamna profesor consilier școlar Simona Crăciun, dar a beneficiat și de prezența doamnei Natalia Tetcu, Employer Branding Specialist la firma Stefanini EMEA.   Aceasta a prezentat elevilor structura unui CV, împreună cu câteva sfaturi valoroase din vasta sa experiență de recruiter.

 

Doamna consilier școlar Simona Crăciun i-a îndrumat apoi pe elevi să își descopere interesele și aptitudinile prin completarea unui chestionar de specialitate.

 

Atelierul va fi urmat de alte evenimente și activități menite să îi ajute pe elevi să își îmbunătățească atât cunoștințele privind modul de accesare a oportunităților de pe piața muncii, cât și percepția privind modul în care se pot pregăti pentru a fi niște candidați demni de luat în seamă.

Proiectul C.A.R.E.E.R. (Adaptability to the labouR markEts with local, national and Eu background) (PROJECT N° 2020-1-UK01-KA229-078953) beneficiază de sprijin financiar din partea Comisiei Europene prin programul Erasmus+ Cooperation for innovation and the exchange of good practices – KA229 – School Exchange Partnerships.

 4,958 total views,  6 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.