Tel. 0269.210082
colegiul.goga.sb@gmail.com

Studiu UBB: „Metode de intervenţie în cazurile de abuz şi neglijare a copilului”

Trăm într-o societate modernă, ale cărei temelii sunt în permanentă dinamică, iar câteodată acest lucru se întâmplă în detrimentul copiilor noștri și, implicit, al elevilor pe care îi avem în grijă. Abuzul/neglijarea copiilor, ca fenomen care aparține bullyingului, capătă proporții și o celebritate negativă  (din păcate!), însă școala, prin acțiuni concrete,  poate și trebuie să devină un sprijin și un factor de influență pozitivă.

Prin urmare, salutăm cu interes inițiativa dl. profesori de la Universitatea Babeş Bolyai și  considerăm că este o datorie a noastră să contribuim la realizarea unui studiu care, cu siguranță, va produce efecte benefice atât pentru elevi, cât și pentru dascăli.

„Stimate doamne profesor,

Stimaţi domni profesori,
          În cadrul Departamentului de Psihologie, Universitatea Babeş Bolyai, desfăşurăm o cercetare ce are în prim plan cadrele didactice din învăţământul preuniversitar. Studiul este realizat de către drd. Delia Cristescu, sub îndrumarea prof. univ. dr. Adriana Băban şi are obiectivul de a explora care sunt factorii ce pot influenţa intenţia cadrelor didactice de a interveni sau raporta un caz de abuz şi/sau neglijare asupra copiilor. Mai multe detalii găsiţi în materialul ataşat.
Pentru a participa la această cercetare, vă rugăm să accesaţi chestionarul online pe care îl găsiţi aici: Chestionar cadre didactice
Pentru participarea la acest studiu, puteţi fi recompensaţi astfel:
 participarea gratuită la webinar „Metode de intervenţie în cazurile de abuz şi neglijare a copilului” (se acorda adeverinta)
 acces la un raport al rezultatelor acestei cercetări
 şansa de a câştiga, prin tragere la sorţi, un pachet de cărţi de dezvoltare personală.”
Nu uitați să distribuiți, la rândul Dvs, colegilor profesori, pentru că doar împreună putem pune lumea în mișcare!

 5,239 total views,  5 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.