Tel/fax: 0269-210082 (Învăţământ liceal) / Tel: 0269-214781 (Învăţământ primar şi gimnazial) Formularul 230
directiune@cnogsibiu.ro / secretariat@cnogsibiu.ro

Maraton MOV.I.E.S. de Zilele Erasmus 2021

Zilele Erasmus au fost sărbătorite la Colegiul Național Octavian Goga prin organizarea unui Maraton MOV.I.E.S. în perioada 11-15 octombrie 2021.

Elevii au fost invitați să vizioneze unul din cele 11 filme de scurt metraj și documentare realizate de elevii și profesorii participanți la Proiectul Erasmus + MOVe on to dIgital and be EuropeanS (MOV.I.E.S.) (2018-2021). Filmele au fost realizate de partenerii din Italia, Portugalia, Republica Macedonia de Nord, România și Turcia. 

Participanții la maraton au putut să participe și la un concurs, răspunzând la provocarea de a scrie recenzii pentru filmele vizionate.

A fost o ocazie de a rememora momentele plăcute de la filmări, dar și de a readuce în fața publicului temele sociale de interes ilustate în filme, cum ar fi discriminarea, bullying-ul, consumul de droguri, dependența de jocuri pe calculator, terapia prin muzică pentru tinerii cu dizabilități, integrarea elevilor cu dizabilități în comunitatea școlară. 

Filmele sunt disponibile pentru vizionare pe site-ul proiectului, https://www.movieserasmus.eu/outputs/, https://www.movieserasmus.eu/final-movie/

Detalii despre filme puteți citi și în prezentarea de mai jos.

Anunt Maraton MOVIES

 6,225 total views,  2 views today

Tags :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.