Tel. 0269.210082
colegiul.goga.sb@gmail.com

La mulți și sănătoși ani, draga noastră țară, România!

De ce nu o sa uit data de 1 Decembrie 2020 toată viața?

Este simplu. În această zi am văzut atat de multă determinare și implicare din partea celor 31 de prichindei la care predau, încât sunt sigură că viitorul țării noastre e pe mâini bune.

31 de perechi de ochi plini de speranță și 31 de idei care mai de care mai creative pentru a marca ziua țării noastre împreuna, dar de la distanță mi-au marcat ultima săptămâna din luna noiembrie.

Cu toate că România este greu încercată în această perioadă, elevii clasei a III-a A de la Colegiul Național Octavian Goga și-au dat silința ca această zi de sărbătoare națională să fie una specială.

Așadar ne-am luat bluzițe in culorile drapelului, ne-am făcut freza ( că doar o singură dată pe an e ziua României) și în loc să plecăm spre școală așa cum eram obișnuiți până acum mai bine de o jumătate de an, am accesat link-ul, cu care am devenit buni prieteni în ultima perioadă și ne-am bucurat unii de alții, dar mai ales de faptul că suntem cu toții sănătoși.

Dragă Românie, de ziua ta, îți doresc ceea ce le doresc și “copiilor mei”: multă răbdare, aceste timpuri tulburi vor trece! La mulți și sănătoși ani, draga noastră țară!

Anca-Maria Popa, învățătoare, clasa a III-a A

 

 7,520 total views,  5 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.