Tel. 0269.210082
colegiul.goga.sb@gmail.com

Echipa Colegiului Naţional ”Octavian Goga”, printre câştigători la concursul de robotică din Bistriţa

Echipa “Biytes” a Colegiului Naţional ”Octavian Goga” din Sibiu a participat, în perioada 2-10 iulie, la ”Tabăra Naţională de Robotică” în localitatea Beclean, judeţul Bistriţa.

În cadrul taberei, cei şase membri ai echipei şi mentorul lor Mădălina Sibişan au participat la workshopuri de construcţie roboţi şi proiectare 3D, webinarii, activităţi recreative şi s-au întrecut în diferite concursuri.
”Echipa formată din opt membri şi trei mentori a luat naştere în timpul anului şcolar 2017-2018 şi a participat alături de robotul ‘Costică’ la competiţia regională de la Timişoara, unde a obţinut locul patru din 24 de echipe, iar la finala din Bucureşti s-a clasat pe locul 35 din 96 de echipe”, spune prof.Mădălina Sibişan, mentorul echipei.
În urma concursurilor desfăşurate în tabăra de la Beclean, echipa Colegiului Naţional ”Octavian Goga”  a ocupat locul patru la funcţionalitatea robotului modificat în tabără şi locul doi la design.
”În anul competiţional 2018-2019 echipa îşi va mări efectivul şi speră că va înregistra noi succese. Pentru toate realizările din anul anterior echipa mulţumeşte pentru sprijin şcolii, sponsorilor şi părinţilor care i-au susţinut în efortul lor”, mai spune prof. Sibişan.

 

Articol preluat de pe site-ul Tribuna.ro

 4,436 total views,  2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.