Tel/fax: 0269-210082 (Învăţământ liceal) / Tel: 0269-214781 (Învăţământ primar şi gimnazial) Formularul 230
directiune@cnogsibiu.ro / secretariat@cnogsibiu.ro

Diseminarea reuniunii de proiect C2 – Proiect Erasmus CAREER

Elevii și profesorii participanți la cea de-a doua reuniune de proiect Erasmus+ CAREER au prezentat colegilor lor, elevi și profesori, detalii despre activitățile derulate în perioada 9-15 octombrie în Paredes de Coura, Portugalia. Activitatea de diseminare a avut loc în data de 1 noiembrie 2022, în sala festivă a Colegiului.

Mai mult de 100 de elevi din clasele de liceu au aflat cu această ocazie care sunt obiectivele proiectului și activitățile derulate de la debutul acestuia, dintr-o prezentare pe care o puteți urmări dând click pe imaginea de mai jos.

 

 

 

Elevii participanți la reuniunea găzduită de EPRAMI / Escola Profissional do Alto Minho Interior, o școală vocațională din Paredes de Coura, Portugalia au prezentat evenimentele desfășurate de-a lungul săptămânii de proiect. Aceștia au evidențiat modul în care activitățile parcurse sub tema „Educația și piața muncii” le vor afecta deciziile privind parcursul lor profesional.

 

Materialul video de prezentare  realizat de eleva Daria Puia (12 B) poate fi urmărit la link-ul de mai jos:

 

 

Proiectul Erasmus+ C.A.R.E.E.R. (Adaptability to the labouR markEts with local, national and Eu background) cu nr. 2020-1-UK01-KA229-078953_2.  este finanțat din fonduri europene în cadrul Programului Erasmus KA2-Cooperare pentru inovare și schimb de bune practici.

 3,467 total views,  2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.