Tel/fax: 0269-210082 (Învăţământ liceal) / Tel: 0269-214781 (Învăţământ primar şi gimnazial) Formularul 230
directiune@cnogsibiu.ro / secretariat@cnogsibiu.ro

Diseminarea reuniunii de proiect C1 – Erasmus+ C.A.R.E.E.R

Proiectul Erasmus+  CAREER (NO 2020-1-UK01-KA229-078953_2 ) vizează educarea elevilor în spiritul conștientizării pașilor ce trebuie urmați pentru o carieră de succes.  Proiectul este finanțat din fonduri europene în cadrul Programului Erasmus KA2-Cooperare pentru inovare și schimb de bune practici.

 

Activitatea C1 a fost o reuniune de tip Short-term exchangeactivități de învățare, predare și formare pe tema „European opportunities in education for VET and other students: challenges and opportunities in today’s work field”.

 

Elevii și profesorii participanți la mobilitatea C1 din Ceyhan, Turcia din perioada 9-15 mai 2022 au diseminat activitatea în cadrul școlii, î data de 6 iunie 2022.

 

Participanții la mobilitate au prezentat activitățile realizate și materialele elaborate pe parcursul întâlnirii.

 

 

 

Prezentarea pe scurt a activităților poate fi urmărită în materialul video de mai jos:

 

 

În cadrul întâlnirii, elevii din cele 5 țări participante au prezentat filmulețele realizate în prealabil, care reflectă viziunea lor asupra planificării carierei. Filmulețul realizat de elevii din Colegiul Național „Octavian Goga” poate fi vizionat mai jos:

 

“Conţinutul prezentului material reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorilor, iar Agenţia Naţională şi Comisia Europeană nu sunt responsabile pentru modul în care va fi folosit conţinutul informaţiei.”

 3,112 total views,  2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.