Tel/fax: 0269-210082 (Învăţământ liceal) / Tel: 0269-214781 (Învăţământ primar şi gimnazial) Formularul 230
directiune@cnogsibiu.ro / secretariat@cnogsibiu.ro

Diseminarea mobilității din cadrul Proiectului Erasmus EEP

În data de 4 mai 2023 a avut loc activitatea de diseminare a mobilității în Reggio Emilia, Italia, în cadrul Proiectului Erasmus Environmental Education Programme.

 

Un grup de 6 elevi și 3 profesori ai colegiului au participat la activități de predare și învățare, pilotând cursul de Educațiepentru mediu elaborat de profesori din cele 5 țări participante la proiect, respectiv Italia, Portugalia, Spania, Cipru și România .

 

La activitatea de diseminare au participat peste 70 de elevi și profesori din cadrul Colegiului.

 

Elevii care au fost implicați în mobilitatea Erasmus au prezentat colegilor lor activitățile desfășurate de-a lungul celor 5 zile de proiect, în perioada 27 – 31 martie 2023. Pe parcursul întregii săptămâni, ei au participat la cursuri predate de profesori din cele 5 țări participante, și au dobândit o înțelegere mai profundă a problemelor de mediu cu care ne confruntăm. Au abordat teme de actualitate,  cu accent pe inovație și sustenabilitate.

 

Mai jos puteți urmări prezentarea realizată de aceștia pentru colegii lor:

 

Diseminare proiect

 

PROGRAMUL DE EDUCAȚIE PENTRU MEDIU (Project n°. 2021-1-IT02-KA220-SCH-000024160) este finanțat din fonduri europene în cadrul Programului Erasmus KA2-Cooperare pentru inovare și schimb de bune practici.

 4,235 total views,  2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.