Tel. 0269.210082
colegiul.goga.sb@gmail.com

Decoratiuni de Crăciun din materiale reciclabile

În Colegiul Național “Octavian Goga” ne pregătim pentru Crăciun și, având în vedere faptul că am creat decoratiuni de Craciun, ne-am gandit că am putea să le utilizeze pentru a înveseli atmosfera din școlă.

Echipa Erasmus care a lucrat la decoratiuni de Crăciun din materiale reciclabile (sticle de plastic, capace de sticle, lăzi de ouă și bucăți de hârtie și carton) a decorat pomul de Crăciun Erasmus+ în holul de la intrarea în școală. Am folosit un brad de plastic, deoarece ne-am dorit să fim pe deplin ecologiști și nu să tăiem un copac din pădurile pe care încercăm să le protejam 🙂 Brazii din plastic pot fi refolosiți în fiecare an, astfel încât sunt cei mai potriviți pentru activitatea noastră.


Cealaltă echipă (clasa a X-a E), care a lucrat la docorarea ferestrelor, a găsit un alt loc potrivit pentru a afișa activitatea lor astfel încât să poată fi admirată de către toți elevii școlii.


Aceste decorațiuni au fost pregătite de către d-na prof. Nicoleta Maier împreună cu clasa a X-a E cu o săptămână înainte într-un atelier de reciclare creativă și mai jos sunt unele imagini din cadrul acelei activități:

 13,342 total views,  5 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.