Tel/fax: 0269-210082 (Învăţământ liceal) / Tel: 0269-214781 (Învăţământ primar şi gimnazial) Formularul 230
directiune@cnogsibiu.ro / secretariat@cnogsibiu.ro

Proiectul incluziv „Crede în tine”

Prin proiectul incluziv „Crede în tine” ne propunem să îi punem pe elevii vulnerabili în centrul atenției, astfel încât să le oferim sentimentul de apartenență la clasă și la comunitate, să îi implicăm în activități care să îi ajute să se conecteze cu ceilalți și să fie fericiți.

Pentru a implementa politici incluzive eficiente, Colegiul Național „Octavian Goga” Sibiu a încheiat un parteneriat cu Centrul Școlar de Educație Incluzivă Nr. 1 Sibiu, astfel încât să se realizeze un schimb de expertiză și de resurse în materie de incluziune. În acest sens, proiectul „Crede în tine” o să fie o concretizare a acestei colaborări în domeniul educației incluzive.

Proiectul incluziv „Crede în tine” are la bază recomandările Raportului Global de Monitorizare a Educației – 2021, pentru Europa Centrală și de Est,Caucaz și Asia Centrală „Incluziune și educație: TOȚI ÎNSEAMNĂ TOȚI” (https://unesdoc.unesco.org/ark:/48223/pf0000377713_rum).

Scopul proiectului este acela de a promova activitățile, care să coreleze conceptele teoretice cu aspectele practice ale dezvoltării educației incluzive.

În data de 13.12.2022, profesorii Colegiului Național „Octavian Goga” Sibiu au realizat, împreună cu profesorii Centrului Școlar de Educație Incluzivă Nr. 1 Sibiu, o activitate cu roboți, prin care să asigure adecvarea tehnologiilor didactice moderne la particularitățile procesului educațional incluziv.

Din partea Colegiului Național „Octavian Goga” Sibiu au participat la această activitate următorii profesori: prof. Dragoman Corina Elena, prof. Vlăduț Ilie și prof. Orăștean Simona Andreea.

 6,403 total views,  2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.