Tel. 0269.210082
colegiul.goga.sb@gmail.com

Întâlnire cu Părintele Constantin Necula

Suntem în pragul Crăciunului, iar despre Crăciun se spune că este despre familie, despre iubire, despre dăruire și multe altele. Despre ce anume este Crăciunul, sau, mai bine, despre ce ar trebui să fie Crăciunul ne va explica părintele Constantin Necula vineri, 18 decembrie, ora 13:00-13:50, într-o întâlnire online cu elevii si profesorii din Colegiul Național „Octavian Goga”. Evenimentul va fi transmis live pe pagina de facebook a colegiului și a  Doxologia.ro.

Părintele Constantin Necula este preot slujitor la Catedrala mitropolitană din Sibiu și profesor la Facultatea de Teologie „Sf. Andrei Șaguna” din Sibiu. Cunoscut pentru activitatea misionară pe care o desfășoară, părintele reușește să ajungă la sufletele oamenilor prin felul aparte în care explică oamenilor mesajul religiei creștine.

Părintele Constantin Necula este un prieten al Colegiului Național „ Octavian Goga”, de-a lungul anilor răspunzând cu mare bunăvoință, dragoste și înțelegere tuturor propunerilor de colaborare care i-au fost adresate și în care s-au dezbătut atât teme religioase, cât și morale, etice, pedagogice.  Colaborarea și parteneriatul cu sfinția sa ne onorează! Îi mulțumim pentru prietenia pe care ne-o arată!

Prof. Carmen Jinariu

 5,232 total views,  4 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.