Tel. 0269.210082
colegiul.goga.sb@gmail.com

Concursul “Bicicliști împotriva schimbărilor climatice”

UPDATE (25 nov 2014)

Reprezentanții ABicicletasociației “Tură în natură” vă reamintesc de concursul ”Bicicliști împotriva schimbărilor climatice” și au rugămintea de a vă înscrie în număr cât mai mare la această competiție. Adevărații bicicliști își demonstrează valoarea și în concursuri! Vă așteptăm să vă înscrieți. Detalii legate de înscriere aveți mai jos.

Concursul “Bicicliști împotriva schimbărilor climatice”

Asociația Tură în Natură lansează concursul cu titlul ”Bicicliști împotriva schimbărilor climatice”. Acesta va cuprinde o probă teoretică și una practică/artistică. Concursul se va desfășura pe două categorii de vârstă: prima categorie va cuprinde elevii claselor V – VIII iar cea de-a doua liceenii din clasele IX – XII.

event-1410825108-54719Pentru proba teoretică se va accesa site-ul asociației  http://www.turainnatura.ro/ro/undaverde/, unde vor fi completate chestionarele cu întrebări legate de schimbările climatice, reguli de circulație, etc. Pe site-ul asociației sunt postate două chestionare, unul destinat elevilor claselor V-VIII și unul pentru liceenii claselor IX-XII. Cei care se vor înscrie vor trebui să completeze formularul răspunzând la întrebări pentru a se califica în faza a doua a concursului.

Data până la care elevii/liceenii vor putea să intre pe pagina de internet a asociației unde să completeze formularul cu întrebări este 15 ianuarie 2015.

Mai multe detalii despre regulamentul concursului se pot obtine de pe site-ul asociatiei “Tura in natura”: http://turainnatura.ro/ro/undaverde/regulament-concurs

 6,558 total views,  5 views today

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.