Tel. 0269.210082
colegiul.goga.sb@gmail.com

Balul Bobocilor 2014

Colegiul “Octavian Goga” și–a ales cei mai talentați boboci

 

Lorena, Rareș, Raluca, Dorian, Lea, Silviu, Carina, Radu, Cosmin, Bogdana, Iuliana și Cristian sunt doar câteva ba (8 of 132)nume care, recent, au fost vedetele Casei de Cultură a Sindicatelor Sibiu. Ei au fost o parte dintre tinerii care au participat la Balul Bobobilor al Colegiului Național “Octavian Goga” Sibiu, unde s–au distrat, au cântat, au dansat și au râs pe nesăturate, alături de sutele de spectatori. Cu toate că au înfiripat o prietenie, evenimentul a fost o competiție. Așa că s–a ales cu… câștigători. Ei au fost Ana Maria Preda și Alex Milea.


Au trecut încă o treaptă a vieții sale și au ajuns, astfel, boboci în “Goga”. Pentru a-i întâmpina cum se cuvine, colegii lor mai mari, de clasa a XII-a, coordonați de dirigintele Andra Tischer, le-au organizat o petrecere cu… întrecere. La Balul Bobocilor s-au înscris opt echipe, care au stârnit aplauzele publicului în toate cele trei ore cât a durat spectacolul-concurs. S-au prezentat cum au știut mai bine, în versuri, în filmulețe și cu texte în glumă, au trecut testul de cultură generală, și-au etalat talentele și au dat dovadă de spontaneitaba (115 of 132)te. Totodată, au răspuns – poate – la cele mai neobișnuite întrebări, cum au fost: “Ce ai face dacă ai afla că ești adoptat?”, “Care e primul lucru pe care l-ai face în deșert?”, “Ce ai face dacă ai rămâne fără Internet?” etc. De altfel, ei au spus și ce vor f
ace prima dată dacă vor fi numiți în funcția de președinte al României. “Aș muta capitala la Sibiu”, a fost răspunsul. De asemenea, dacă ar fi goniți din casă, “m-aș muta la doamna profesoară Tischer”. Cei mai talentați boboci au ales să cânte “Grenade”, să danseze rock’n roll, dans țigănesc și altele.

După faptă, și răsplată

Distracția a avut și premii. Radu Mohanu și Iuliana Cernea au primit Premiul pentru PIMG_4044opularitate, Rareș Palatka și Lea Trifu Premiul al III-lea, iar Cristian Faloba și Lorena Manițiu au obținut Premiul al II-lea. Fruntași pe podium s-au aflat Alex Milea și Ana Maria Preda. “Participarea mea la Bal a depins de dorința de a experimenta și de a învăța lucruri noi, de a cunoaște mai mult oameni minunați. Vocea m-a avantajat destul de mult. Eu trăiesc muzica și, probabil, asta i-a surprins în mod plăcut pe membrii juriului”, și-a subliniat Ana Maria atuurile. Cât despre repetițiile de dinainte… “Pe de o parte, au fost distractiv, pe de altă parte obositoare, însă elevii și organizatorii care au contribuit la acest Bal ne-au făcut să ne simțim foarte bine, indiferent de cât de mult trebuia să muncim. După această împlinire, pot spune că a fost cea mai intensă și frumoasă experiență pe care am trăit-o”, povestește tânăra câștigătoare.

ba (72 of 132)

Articol preluat din ziarul Tribuna. Pentru a citi tot articolul, click aici

 12,619 total views,  4 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.