Tel. 0269.210082
colegiul.goga.sb@gmail.com

Activități CȘE

 

Elevii Colegiului Naţional „Octavian Goga” şi-au ales reprezentanţiicse1

          Vineri, 1 noiembrie 2013, elevii Colegiului Naţional „Octavian Goga” au participat la votul pentru alegerea Biroului Executiv al Consiliului Şcolar al Elevilor (CŞE) din colegiu.

            În acest an, următorii elevi au candidat pentru o funcţie: Dariana Nistor-preşedinte; Iulian Biriş, Bianca Drotleff, David Morariu şi Teodora Pătru-vicepreşedinte; Ana Maria Spinean-secretar.

            Dintr-un număr de 804 persoane, şi-au exprimat dreptul la vot 512. Au fost valabile un număr total de 509 voturi pentru funcţia de preşedinte, 495 pentru funcţia de vicepreşedinte, 506 voturi pentru funcţia de secretar.

            Dariana Nistor a fost realeasă ca preşedinte cu un număr total de 480 de voturi, iar Ana Maria Spinean a fost aleasă ca secretar cu un număr de 451 de voturi. Având în vedere numărul mare de elevi pe care Colegiul Naţional „Octavian Goga” îl are, s-au ales 3 vicepreşedinţi, astfel: Iulian Biriş ca prim-vicepreşedinte, Morariu David şi Teodora Pătru.

            În continuare, urmează alegerile pentru Consiliul Judeţean al Elevilor, unde poate candidada preşedintele CŞE pentru o poziţie în Biroul Executiv sau ca Director al unui Departament, iar vicepreşedinţii CŞE pentru un post de Director de Departament.

            Le urăm aleşilor succes în viitorul mandat!

Carte pentru carte – 2 editii

Club Film Manifesto

Concurs Cultură Generală

Concurs Octavian Goga

Festivalul Cărții pentru Cultură

Gala Elevilor

Halloween

Sunt elev, deci exist!

 

 11,762 total views,  7 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.